Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

Vacature Commissioner Elektrotechniek m/v

Locatie: Harderwijk (werkgebied Amsterdam area)

Bedrijf: W4Y adviseurs

Salaris: n.o.t.k.

Vacature Commissioner Elektrotechniek m/v

Als Commissioner Elektrotechniek heb je passie voor techniek en ben je pas tevreden als een gebouw bestaat uit veilige en betrouwbare installaties. Niet alleen voor een tevreden opdrachtgever of het goede werk van de (onder)aannemer, maar vooral om kansen op incidenten, schade en storingen te verkleinen.

Bij W4Y adviseurs krijg je daarom een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke functie. 

W4Y adviseurs is een deskundig en onafhankelijk adviesbureau op het gebied van gebouwgebonden installaties en duurzaamheid. Het bureau bestaat uit een hechte groep van leuke en enthousiaste professionals met hart voor samenwerking en techniek! Vanuit de vestiging in Harderwijk werken zij aan projecten in heel Nederland. W4Y adviseurs gelooft niet in ‘inzet voor omzet’, maar streeft naar duurzame relaties. Zowel met opdrachtgevers als collega’s.

Bouwen en beheren is een samenspel van verschillende partijen en belangen. Door de jarenlange ervaring is er bij W4Y adviseurs veel kennis van en affiniteit met de belangen van alle betrokkenen. Het resultaat is een integraal ontwerp, dat aansluit op het budget en ambitieniveau van opdrachtgevers.

Tot slot is W4Y adviseurs, met haar specialisme in duurzaamheid en meer dan 350 BREEAM-certificeringsprojecten, dé autoriteit op het gebied van duurzame gebouwen.

Omschrijving vacature Commissioner Elektrotechniek m/v

Wat kun je verwachten

Reageren en meer informatie vacature Commissioner Elektrotechniek