Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website
13-11-2017

Nieuw winkelconcept C&A vraagt om slim installatieconcept

C&A heeft dit najaar een compleet nieuw internationaal winkelconcept geïntroduceerd in Nederland. In Arnhem, in winkelcentrum Kronenburg, is de eerste vernieuwde winkel inmiddels geopend. In andere Europese landen werd het concept al eerder geïntroduceerd. Robin de Groot van W4Y adviseurs was als installatieadviseur betrokken bij het ontwerp van het installatieconcept voor het nieuwe winkelconcept van C&A. Ook begeleidt hij de uitvoering van de verbouwing in Arnhem.

Het nieuwe winkelconcept van C&A kenmerkt zich door een open en moderne uitstraling met een warme huiselijke sfeer en duurzaam gebruik. Dit komt o.a. tot uiting in hoge plafonds, zichtbaar installatiewerk, energie zuinige installaties en lichtplan en het gebruik van natuurlijke materialen en aardetinten. W4Y adviseert en begeleidt C&A al meer vanaf 2011. Het nieuwe winkelconcept zal de komende anderhalf jaar in een deel van de in totaal 124 Nederlandse winkels worden geïmplementeerd.

Geen verlaagd plafond

Duurzaamheid

In het nieuwe winkelconcept wordt zo veel mogelijk gebruikgemaakt van natuurlijke materialen. Ook is het lichtplan vernieuwd. Het bestaat nu volledig uit led-verlichting. Dit past bij de duurzaamheidsstrategie van C&A.

Gefaseerde bouw

Meer weten over het ontwerp van gebouwgebonden installaties?