Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

Wij stellen ons graag even voor

Jan Roersen
Jan Roersen

Communicatief sterk, direct, duidelijk en pragmatisch. BREEAM-specialist. Jan brengt partijen bij elkaar en is oplossingsgericht, zelfstandig en flexibel.

Marleen Lubberding
Marleen Lubberding

Klantvriendelijk, meedenken en pragmatisch. Sterk in projectmatig werk en heeft helicopterview. Marleen is vrolijk en enthousiast.

Jurjen Kempenaar
Jurjen Kempenaar

Rustig, vriendelijk, is relaxed en behoudt overzicht. Jurjen heeft veel kennis van technische ontwikkelingen van duurzame installaties (W en E), specifiek met meet- en regeltechniek.

Mauk de Wildt
Mauk de Wildt

Analytisch, met helicopterview. Heeft zowel een wetenschappelijke als praktische benadering. Mauk is een luisteraar, klantgericht en meedenkend.

Mike Lap
Mike Lap

Zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk. Mike is direct, duidelijk, open en heeft humor. Dienstbaar, doorzetter en perfectionist.

Reinier den Uijl
Reinier den Uijl

Technisch inhoudelijk sterk, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Reinier is pragmatisch en open, heeft humor. No-nonsense en realist.

Michel Bruns
Michel Bruns

Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Michel is besluitvaardig, daadkrachtig en snel. Direct, duidelijk en open, met humor.

Simon Hogenstijn
Simon Hogenstijn

Teamplayer, klantgerichte bruggenbouwer. Simon is open, communicatief vaardig en doelgericht, heeft affiniteit met innovatie en duurzaamheid.

Chris Kooij
Chris Kooij

Leergierige doorzetter met pragmatische en ambitieuze insteek. Is klantvriendelijk, perfectionist en netjes. Chris is een sociale teamspeler.

Robin de Groot
Robin de Groot

Brede technische kennis en ervaring. Robin is betrokken, open en een teamspeler. Oplossingsgericht, veelzijdig, ambitieus en honkvast.

David Meijvogel
David Meijvogel

Onderzoekend, leergierig en affiniteit met duurzaamheid. Met zijn rustige en positieve karakter is David erg betrokken bij projecten.

Annelies Visser
Annelies Visser

Klant- en oplossingsgericht. Heeft brede technische kennis en ervaring. Annelies is secuur, zelfstandig, flexibel en collegiaal.

Gerke Mazier
Gerke Mazier

Veel technische kennis en ervaring. Gerke is pragmatisch, duidelijk en ambitieus. Dienstbaar, perfectionist en denkt oplossingsgericht.

Edger van Herwijnen
Edger van Herwijnen

Betrouwbare teamspeler. Dienstbaar, flexibel met sterk aanpassingvermogen. Heeft brede technische kennis, is energiek en integer.

Boris Konings
Boris Konings

Passie voor duurzaamheid. Is nauwkeurig en onderzoekend. Heeft ervaring met duurzaam vastgoed en is goed op de hoogte van recente innovatie.

Gert ter Horst
Gert ter Horst

Wij lopen graag voorop, loopt u met ons mee?