Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

Wij stellen ons graag even voor

Gerke Mazier
Gerke Mazier

Veel technische kennis en ervaring. Gerke is pragmatisch, duidelijk en ambitieus. Dienstbaar, perfectionist en denkt oplossingsgericht.

Edger van Herwijnen
Edger van Herwijnen

Betrouwbare teamspeler. Dienstbaar, flexibel met sterk aanpassingvermogen. Edger heeft brede technische kennis, is energiek en integer.

Koen de Wijs
Koen de Wijs

Koen heeft passie, ervaring en kennis op het gebied van duurzaamheid. Is assertief en resultaatgericht. Sociaal, behulpzaam en teamplayer.

Paul van der Krogt
Paul van der Krogt

Paul is een vertaler met oplossingsintuïtie. BREEAM-Expert, Assessor en organisator met helikopterview.

Annelies Visser
Annelies Visser

Klant- en oplossingsgericht. Heeft brede technische kennis en ervaring. Annelies is secuur, zelfstandig, flexibel en collegiaal.

Robin de Groot
Robin de Groot

Brede technische kennis en ervaring. Robin is betrokken, open en een teamspeler. Oplossingsgericht, veelzijdig, ambitieus en honkvast.

Mark Rodenburg
Mark Rodenburg

Mark is een echte techneut met passie voor ontwerpen, tekenen en berekenen. Nauwkeurig en snel.

Jan Roersen
Jan Roersen

Communicatief sterk, direct, duidelijk en pragmatisch. BREEAM-specialist. Jan brengt partijen bij elkaar en is oplossingsgericht, zelfstandig en flexibel.

Chantal van der Meulen
Chantal van der Meulen

Ervaren project- en verandermanager. Proactief, open met talent om samenwerking te creëren en daadkrachtig te implementeren.

Mauk de Wildt
Mauk de Wildt

Analytisch, met helicopterview. Heeft zowel een wetenschappelijke als praktische benadering. Mauk is een luisteraar, klantgericht en meedenkend.

Tako Werts
Tako Werts

Tako combineert passie, kennis en ervaring van gezonde gebouwen en binnenmilieu met BREEAM en helpt duurzaamheidsdoelen te realiseren.

Mike Lap
Mike Lap

Zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk. Mike is direct, duidelijk, open en heeft humor. Dienstbaar, doorzetter en perfectionist.

Reinier den Uijl
Reinier den Uijl

Technisch inhoudelijk sterk, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Reinier is pragmatisch en open, heeft humor. No-nonsense en realist.

Michel Bruns
Michel Bruns

Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Michel is besluitvaardig, daadkrachtig en snel. Direct, duidelijk en open, met humor.

Marc de Jong
Marc de Jong

Marc is een specialist in elektrotechnische installatietechniek, projectmanager, pragmatische teamplayer, integer en bij alle bouwfases betrokken

Tom Wolthuis
Tom Wolthuis

Tom is een jonge doelgerichte aanpakker, met passie voor duurzaamheid. Hij werkt secuur en is leergierig.

Simon Nederhoff
Simon Nederhoff

Simon is een echte teamplayer. Leergierig, een oplossingsgerichte aanpakker met passie voor duurzaamheid.

Miranda Schippers
Miranda Schippers

Interesse en passie voor duurzaamheid. Is een sturende team player die open communiceert. Werkt planmatig, snel en secuur.

Eveline Jansen
Eveline Jansen

BREEAM In-Use Expert met doorzettingsvermogen, open minded. Service- en resultaatgerichte teamspeler.

Wij lopen graag voorop, loopt u met ons mee?