Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

Wij stellen ons graag even voor

Gerke Mazier
Gerke Mazier

Veel technische kennis en ervaring. Gerke is pragmatisch, duidelijk en ambitieus. Dienstbaar, perfectionist en denkt oplossingsgericht.

Edger van Herwijnen
Edger van Herwijnen

Betrouwbare teamspeler. Dienstbaar, flexibel met sterk aanpassingvermogen. Edger heeft brede technische kennis, is energiek en integer.

Boris Konings
Boris Konings

Passie voor duurzaamheid. Is nauwkeurig en onderzoekend. Boris ervaring met duurzaam vastgoed en kent de recente innovaties.

Koen de Wijs
Koen de Wijs

Koen heeft passie, ervaring en kennis op het gehied van duurzaamheid. Is assertief en resultaatgericht. Sociaal, behulpzaam en teamplayer.

Jan Roersen
Jan Roersen

Communicatief sterk, direct, duidelijk en pragmatisch. BREEAM-specialist. Jan brengt partijen bij elkaar en is oplossingsgericht, zelfstandig en flexibel.

Marleen Lubberding
Marleen Lubberding

Klantvriendelijk, meedenken en pragmatisch. Sterk in projectmatig werk en heeft helicopterview. Marleen is vrolijk en enthousiast.

Simon Hogenstijn
Simon Hogenstijn

Teamplayer, klantgerichte bruggenbouwer. Simon is open, communicatief vaardig en doelgericht, heeft affiniteit met innovatie en duurzaamheid.

Mauk de Wildt
Mauk de Wildt

Analytisch, met helicopterview. Heeft zowel een wetenschappelijke als praktische benadering. Mauk is een luisteraar, klantgericht en meedenkend.

Mike Lap
Mike Lap

Zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk. Mike is direct, duidelijk, open en heeft humor. Dienstbaar, doorzetter en perfectionist.

Reinier den Uijl
Reinier den Uijl

Technisch inhoudelijk sterk, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Reinier is pragmatisch en open, heeft humor. No-nonsense en realist.

Michel Bruns
Michel Bruns

Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Michel is besluitvaardig, daadkrachtig en snel. Direct, duidelijk en open, met humor.

Paul van der Krogt
Paul van der Krogt

Paul is een vertaler met oplossingsintuïtie. BREEAM-Expert en organisator met helikopterview.

Chris Kooij
Chris Kooij

Commissioner. Kritische doorzetter met pragmatische en ambitieuze insteek. Is klantvriendelijk, perfectionist en netjes. Chris is een sociale teamspeler.

Robin de Groot
Robin de Groot

Brede technische kennis en ervaring. Robin is betrokken, open en een teamspeler. Oplossingsgericht, veelzijdig, ambitieus en honkvast.

Mark Rodenburg
Mark Rodenburg

Mark is een echte techneut met passie voor ontwerpen, tekenen en berekenen. Nauwkeurig en snel.

Annelies Visser
Annelies Visser

Klant- en oplossingsgericht. Heeft brede technische kennis en ervaring. Annelies is secuur, zelfstandig, flexibel en collegiaal.

Chantal van der Meulen
Chantal van der Meulen

Ervaren project- en verandermanager. Proactief, open met talent om samenwerking te creëren en daadkrachtig te implementeren.

Tom Wolthuis
Tom Wolthuis

Tom is een jonge doelgerichte aanpakker, met passie voor duurzaamheid. Hij werkt secuur en is leergierig.

Wij lopen graag voorop, loopt u met ons mee?