Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

Van advies naar uitvoering bouw

W4Y streeft naar duurzame relaties en continuïteit. Ook tijdens de uitvoering van een (bouw)project blijven we graag betrokken. We zijn waakzaam, valideren, toetsen en houden de belangen van u als opdrachtgever scherp in de gaten. Zo kunnen we direct handelen indien nodig.

Deze betrokkenheid bij de uitvoering van de bouw heeft ervoor gezorgd dat diverse grote bedrijven ons beschouwen als hun ‘huisadviseur’.

shutterstock_197720264-wc
Projectmanagement en uitvoeringsbegeleiding bouw

Het is belangrijk dat iedere betrokken partij zich in de uitvoeringsfase kan blijven focussen op hun specialiteit en core business. Om dit te realiseren en grip te houden op het proces, verzorgen we graag het projectmanagement en uitvoeringsbegeleiding van het bouwproject. Onze inzet is daarbij primair gericht op procesverbetering en ketenoptimalisatie tijdens het gehele project. Een constructieve samenwerking leidt tot efficiënt werken. En tijd- en geldwinst voor betrokken partijen. Goed projectmanagement help ook de faalkosten tot een minimum te beperken.  

kfc-scheveningen
Commissioning

Bouwprojecten worden steeds complexer. Het is daarbij belangrijk het toetsen, verifiëren en valideren van kritische installaties en processen van uw gebouw goed te borgen. Dat geldt voor alle bouwfases en de exploitatiefase. Met name in omvangrijke projecten zijn de risico's groot. W4Y is actief betrokken bij het gehele commissioning-traject voor meerdere opdrachtgevers en projecten, waaronder datacenters, ziekenhuizen en infrastructurele projecten.

Op zoek naar een kennispartner gebouwgebonden installaties

Wij lopen graag voorop, loopt u met ons mee?