Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

Duurzaam gebouw met BREEAM-certificering

BREEAM-NL is een internationaal erkend onafhankelijk keurmerk voor duurzaamheid. Het maakt de duurzaamheid van gebouwen via een vaste methodiek meetbaar en zichtbaar. BREEAM-NL is dé standaard voor duurzaam vastgoed. W4Y adviseurs is al sinds het begin actief als gecertificeerd Expert en Assessor voor dit keurmerk. Met meer dan 600-certificeringen lopen we voorop in BREEAM. W4Y adviseurs is natuurlijk partner van DGBC.

Duurzame installaties, duurzaam werken, Fitwel, Fira en EED Energie-audit

Dankzij onze kennis en ervaring in zowel ontwerp, uitvoering en beheer van gebouwgebonden installaties als duurzaamheid kunnen we op een breed terrein ondersteunen bij de verduurzaming van (nieuw)bouwprojecten. Naast verduurzaming op basis van de BREEAM-methodiek begeleiden we ook EED-Energie-audits, Fitwel-certificering en Fira-certificeringstrajecten.

2
unilever-foodcenter-47227873572_82b2ab75d2_k
Voorop in BREEAM-NL

Als Expert of Assessor zijn we betrokken bij succesvolle BREEAM-certificeringstrajecten In-Use en Nieuwbouw en renovatie in allerlei sectoren. Met onze passie voor duurzaamheid en meer dan 600 BREAAM certificaten loopt W4Y voorop als het gaat om duurzame gebouwen.

fitwel-3-sterren-w4y
Fitwel, Gezond en duurzaam vastgoed

Fitwel stimuleert vastgoedeigenaren & beheerders te investeren in de gezondheid in én rond het gebouw. Gezondheid en welzijn zijn steeds belangrijker voor mensen en vastgoedeigenaren. Als Fitwel-ambassadeurs adviseren en ondersteunen we u graag.

BREEAM-NL nieuwbouw en bestaande bouw

Ondersteuning bij uw BREEAM-certificeringstraject

Wij lopen graag voorop, loopt u met ons mee?