Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

Duurzaam gebouw met BREEAM-certificering

BREEAM-NL is een internationaal erkend onafhankelijk keurmerk voor duurzaamheid. Het maakt de duurzaamheid van gebouwen via een vaste methodiek meetbaar en zichtbaar. BREEAM-NL is dé internationale standaard voor duurzaam vastgoed. W4Y adviseurs is al sinds het begin actief als gecertificeerd Expert en Assessor voor dit onafhankelijke keurmerk. Met meer dan 700-certificeringen lopen we voorop in BREEAM. W4Y adviseurs is natuurlijk partner van DGBC.

Duurzame installaties, circulariteit en gezondheid

Naast de BREEAM-methodiek zijn er ook andere methodieken om de duurzaamheid van panden en vastgoed in kaart te brengen, bijvoorbeeld GPR Gebouw. Dankzij onze kennis en ervaring in zowel ontwerp, uitvoering en beheer van gebouwgebonden installaties als duurzaamheid kunnen we op een breed terrein ondersteunen bij de verduurzaming van (nieuw)bouwprojecten. Naast verduurzaming op basis van de allround BREEAM-methodiek begeleiden we ook EED-Energie-audits, certificeringen GPR Gebouw, WELL AP en Fitwel. Om de circulaire potentie van een nieuw of bestaand gebouw te bepalen, maken we gebruik van de Building Circularity Index© binnen BCI Gebouw.

Lees alles over BREEAM en onze BREEAM-projecten
logo-breeam-w4y
Voorop in BREEAM-NL

Als Expert of Assessor zijn we betrokken bij succesvolle BREEAM-certificeringstrajecten In-Use, Nieuwbouw en renovatie en Portfolio's in allerlei sectoren. Met onze passie voor duurzaamheid en meer dan 700 BREAAM certificaten loopt W4Y voorop als het gaat om duurzame gebouwen.

logo-bci-gebouw-w4y
BCI Gebouw

BCI Gebouw geeft invulling aan één van de kerndoelen van de transitieagenda Circulaire Bouweconomie: het meetbaar maken van circulariteit om bewustwording bij directbetrokkenen en de maatschappij te creëren. Als partner en gecertificeerd expert BCI Gebouw kunnen we dit meetinstrument integreren om de circulaire potentie van een nieuw of bestaand gebouw te bepalen.

fitwel-3-sterren-w4y
Fitwel, Gezond en duurzaam vastgoed

Fitwel stimuleert vastgoedeigenaren & beheerders te investeren in de gezondheid in én rond het gebouw. Gezondheid en welzijn zijn steeds belangrijker voor mensen en vastgoedeigenaren. Als Fitwel-ambassadeurs adviseren en ondersteunen we u graag.

logo-gpr-gebouw

GPR Gebouw maakt duurzaamheid van gebouwen en gebieden meetbaar en bespreekbaar. Gemeenten en woningcoöperaties gebruiken dit duurzaamheidslabel steeds vaker bij de verduurzaming van de bebouwde omgeving.  De gecertificeerde Gebouw Experts van W4Y adviseren en helpen u graag bij het behalen van uw GPR Gebouw-certificering.

BREEAM-NL nieuwbouw en bestaande bouw

Ondersteuning bij uw BREEAM-certificeringstraject

Wij lopen graag voorop, loopt u met ons mee?