Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

Goed beheer zorgt voor behoud

Wat goed is, moet ook goed blijven. Inspecties, beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties zorgen voor het behoud van uw installaties en een goede werking ervan.

Planmatig beheer en onderhoud van uw gebouwgebonden installaties is belangrijk om deze goed te laten functioneren en de exploitatiekosten laag te houden. Ook voorkomt het hoge vervangingskosten, verkleint het de kans op klimaat- en gezondheidsklachten en helpt het onderhoud te optimaliseren.

Aandacht voor beheer

beheer-onderhoud-installaties-w4y
Partner voor beheer en onderhoud

Vastgoedeigenaren vinden in W4Y een deskundige en betrouwbare partner voor het planmatig beheer en onderhoud van hun complete vastgoedportefeuille. Wij hebben met diverse gemeenten en bedrijven (duurzame) onderhoudscontracten afgesloten voor de gebouwgebonden installaties. De contracten zijn opgesteld op basis van goed doordachte ‘Key Performance Indicators’ (KPI's) en een optimale samenwerking met alle betrokken partijen.

meten-is-weten
Duurzaam beheer en onderhoud (EED energie-audit, warmtescan)

Bent u op zoek naar een deskundige en betrokken partij voor beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties in uw pand(en) gericht op verduurzaming? Is uw organisatie (misschien) EED-auditplichtig en/of wilt u een Energie-audit laten uitvoeren. Of wilt u dat uw installaties bijdragen aan optimalisatie van uw exploitatielasten (energieverspilling, warmtescan)? Wij adviseren en ondersteunen u graag op maat.

Beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties

Wij lopen graag voorop, loopt u met ons mee?