Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website
29-06-2016

Renovatie Sint Joseph afgerond

De renovatie van Verzorgingstehuis Sint Joseph in Achterveld is een meerjarenproject. Twee jaar geleden werd gestart met de renovatie van vleugel B. Dit is nu afgerond.

Het verzorgingstehuis, dat woonruimte biedt aan 56 ouderen die zorg of ondersteuning nodig hebben, bleef tijdens de renovatie gewoon in bedrijf. Dat betekent dat de werkzaamheden in goed onderling overleg met de directie moeten worden uitgevoerd.

Twee jaar geleden werd in vleugel B de begane grond gerenoveerd. Ook het restaurant kreeg een flinke opknapbeurt. In de afgelopen periode is de eerste verdieping van vleugel B gerenoveerd. Het aantal kamers is gereduceerd en door het weghalen van binnenmuren is er een mooie gezamenlijke woonkamer met keuken ontstaan. De installaties zijn hierop aangepast. Pantry's en badkamers zijn voorzien van nieuw sanitair en de verlichting is compleet vernieuwd. Ook de brandmeldinstallatie en het zusteroproepsysteem zijn aangepast en nagekeken. Verder is de luchtbehandelingsinstallatie aangepast en opnieuw ingeregeld.

2