Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website
09-11-2023

W4Y Adviseurs bestaat 12,5 jaar!

Met trots kunnen wij melden dat W4Y Adviseurs op 1 september 2023 zijn 12,5-jarig jubileum beleefde! En als we terugkijken is er sinds de oprichting door Mike Lap, Gerke Mazier en Jan Roersen, in 2011, veel gebeurd.

W4Y Adviseurs is door Mike, Gerke en Jan opgericht met een duidelijke visie: “We geloven niet in ‘inzet voor de omzet’, maar willen juist streven naar duurzame relaties, zowel met onze klanten als met onze medewerkers”. Dit motto heeft W4Y in de afgelopen 12,5 jaar een eind gebracht. Als onafhankelijk adviesbureau voor gebouwgebonden installaties, duurzaamheid en Breeam, hebben we een zeer gevarieerde orderportefeuille en een breed scala aan opdrachtgevers.

17

Uiteraard wilden we ook graag met onze relaties het jubileum vieren! Zonder hun vertrouwen in onze expertise zouden wij dit moment niet hebben kunnen vieren. Op de relatiedag van donderdag 19 oktober 2023, hebben wij hen een uitgebreide BBQ en gecaterde borrel in ons pand in Harderwijk aangeboden. Ruim 150 gasten genoten van overheerlijke hapjes.

Oprichters Mike Lap, Gerke Mazier en Jan Roersen werden voorafgaand aan de relatiedag door de medewerkers nog eens extra in het zonnetje gezet en bedankt voor het geweldige weekend in Wenen.

9

Tijdens de relatiedag werd aan Pieter Veuger, penningmeester Stichting Sampark, een cheque ter waarde van €6.500,- overhandigd, een bedrag dat mede bijeengebracht was door de gulle donaties van onze relaties. Waarvoor dank!

Met heel veel trots kijken wij terug op de afgelopen 12,5 jaar.

En met net zoveel vertrouwen en enthousiasme gaan wij, met ons gehele team, de toekomst tegemoet!