Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

ABN AMRO

Vele panden van ABN AMRO hebben inmiddels een BREEAM certificaat

De relatie tussen W4Y adviseurs en ABN AMRO is ontstaan in 2011 toen het hoofdkantoor in Amsterdam startte met het BREEAM-certificeringstraject. Jan Roersen was betrokken als Assessor.

ABN AMRO was indertijd het eerste bedrijf dat ook het BREEAM-onderdeel ‘Gebruik’ liet beoordelen. Begin 2015 werd een speciaal team in het leven geroepen dat zich bezighoudt met het verduurzamen van het vastgoed. In november 2015 werd zelfs het eerste energieneutrale bankkantoor van Nederland in gebruik genomen (Alkmaar).

Daarnaast hebben vele panden van ABN AMRO inmiddels een BREEAM-certificaat behaald. In maart 2016 mocht ABN AMRO een BREEAM Award in ontvangst nemen. Hieruit blijkt dat duurzame bedrijfsvoering een belangrijke ambitie is van ABN AMRO! De bank is een enthousiaste grootverbruiker van BREEAM. W4Y adviseurs staat hen met raad en daad terzijde.

De Nederlandse bankgroep ABN AMRO is officieel opgericht in 1991 toen de AMRO Bank en de ABN fuseerden. ABN AMRO beschikt over bankkantoren en geldautomaten. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam aan de Gustav Mahlerlaan.

 

2
Testimonial
Rob Kuipers, Facilitair Manager hoofdkantoor
Wij lopen graag voorop, loopt u met ons mee?