Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

FrieslandCampina

Hare Majesteit Koningin Máxima heeft het FrieslandCampina Innovation Centre geopend

Op 16 oktober 2013 heeft Hare Majesteit Koningin Máxima het FrieslandCampina Innovation Centre geopend. W4Y adviseurs was, in opdracht van Imtech, verantwoordelijk voor de commissioning van de E- en W-installaties.

De installaties zijn aangelegd door Imtech. Als volledig onafhankelijke partij is W4Y adviseurs door Imtech ingeschakeld voor het controleren en testen van de kwantitatieve en kwalitatieve werking van de E en W installaties. De testen zijn omschreven in een commissioningsplan dat door W4Y adviseurs is opgesteld.

Koninklijke FrieslandCampina NV brengt in het nieuwe Innovation Centre, dat gevestigd is op de campus van Wageningen University & Research centre, haar internationale kennis op het gebied van onderzoek en ontwikkeling samen. Het FrieslandCampina Innovation Centre wil een plek zijn waar wordt gewerkt aan innovatieve en duurzame oplossingen rond drie maatschappelijke vraagstukken. Het gaat daarbij om: - het voeden van de groeiende wereldbevolking met voldoende nutriënten en betaalbare voeding; - het probleem van de toenemende vergrijzing onder boeren en hen een toekomstperspectief bieden; - duurzame productieketens.

In 2014 en 2015 heeft W4Y adviseurs, Jorritsma Bouw (hoofdaannemer van de nieuwe fabriek in Borculo) bijgestaan met installatieadvies.

Wij lopen graag voorop, loopt u met ons mee?