Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website
22-01-2021

W4Y vijfmaal genomineerd BREEAM Awards 2021

Ook dit jaar heeft W4Y adviseurs weer een groot aantal nominaties voor de BREEAM Awards in de wacht gesleept. Naast nominaties van een viertal projecten waarbij ze betrokken was, is W4Y adviseurs zelf ook genomineerd voor de Professional Champion Award 2021. Een erkenning voor het hechte team adviseurs bestaande uit installatieontwerpers, commissioners, projectmanagers, BREEAM Experts en Assessoren die dagelijks samen met hun opdrachtgevers bijdragen aan structurele verduurzaming van de bebouwde omgeving in Nederland en diverse Europese landen.

De BREEAM Awards 2021 worden tussen 23 en 25 maart 2021 online bekendgemaakt. 

4 Nominaties BREEAM Award voor onze relaties 

W4Y genomineerd Professional Champion Award

BREEAM

Jan Roersen (partner in W4Y) stond aan de wieg van BREEAM-NL In-Use, In-Use International en het recent geïntroduceerde In-Use Residential. W4Y adviseurs is een autoriteit op het gebied van BREEAM en duurzame gebouwen en levert, samen met haar opdrachtgevers, een wezenlijke bijdrage aan de realisatie van Paris Proof vastgoed en verbetering van duurzaamheid in nieuwbouw en bestaande bouw in Nederland en Europa.

Alleen al in 2020 zijn door W4Y circa 200 BREEAM-certificaten behaald. De behaalde scores zijn gemiddeld hoog. Een score Outstanding is zeker geen uitzondering. Niet alleen klanten worden gemotiveerd tot verduurzaming. In 2020 werd ook het eigen kantoor van W4Y BREEAM In-Use Excellent gecertificeerd.

Portfolio