Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

W4Y adviseurs verhuist per 1 april 2019

W4Y heeft zich sinds 2011 ontwikkeld van een startend adviesbureau naar een gespecialiseerd onafhankelijk adviesbureau voor gebouwgebonden installaties en duurzaam vastgoed. Het huidige pand aan de Deventerweg werd te klein. Vanaf 1 april 2019 huizen de bijna 20 adviseurs van W4Y in een compleet gemoderniseerd en verduurzaamd eigen pand aan de Johanniterlaan 2 in Harderwijk.

Nieuwe adresgegevens W4Y adviseurs per 1 april 2019

W4Y adviseurs bv

Johanniterlaan 2
3841 DT Harderwijk
Tel. 085 – 1043348
E info@w4y.nl

3

W4Y adviseurs ontwerpen eigen nieuwe kantoor

2

Voor W4Y zijn teamwork, openheid en een eigen visie belangrijke kernwaarden. Dat geldt ook voor het creëren van de nieuwe werkplek. Het ontwerp en de inrichting van het nieuwe kantoor werd daarom door het complete team, samen met de architect (OOK architecten) ingevuld.

Tijdens diverse brainstormsessies ging het team aan de slag met vragen als: waarvan worden we gelukkig, wat inspireert ons, wat hebben we nodig en hoe gaan we dat realiseren? De antwoorden hierop werden door de adviseurs en architect vertaald naar een uniek ontwerp, waarin onderling contact en een informele sfeer centraal staan.

Lees het complete bericht

Nieuwe kantoor W4Y van energielabel F naar A

3

Als specialist in ontwerp van gebouwgebonden installaties en duurzaam vastgoed heeft W4Y haar expertise natuurlijk ingezet om het nieuwe kantoorpand, dat dateert uit 1992, te vernieuwen en verduurzamen.

De indeling, technische installatie, energievoorziening, isolatie e.d. zijn onder de loep genomen. Het resultaat is een kantoorpand dat weer geheel up-to-date is, met moderne open werkplekken, energievriendelijk en voorzien van een nieuwe E en W-installatie.

Lees het complete bericht

What can we do 4 you?