Hoe kunnen wij je helpen?
Doorzoek onze website

W4Y adviseurs verhuizing april 2019

W4Y heeft zich sinds 2011 ontwikkeld van een startend adviesbureau naar een gespecialiseerd onafhankelijk adviesbureau voor gebouwgebonden installaties en duurzaam vastgoed. Het huidige pand aan de Deventerweg werd te klein. Vanaf 1 april 2019 huizen de bijna 20 adviseurs van W4Y in een compleet gemoderniseerd en verduurzaamd eigen pand aan de Johanniterlaan 2 in Harderwijk.

Adresgegevens W4Y adviseurs per 1 april 2019

W4Y adviseurs bv

Johanniterlaan 2
3841 DT Harderwijk
Tel. 085 – 1043348
E info@w4y.nl

3

W4Y adviseurs ontwerpen eigen nieuwe kantoor

2

Voor W4Y zijn teamwork, openheid en een eigen visie belangrijke kernwaarden. Dat geldt ook voor het creëren van de nieuwe werkplek. Het ontwerp en de inrichting van het nieuwe kantoor werd daarom door het complete team, samen met de architect (OOK architecten) ingevuld.

Tijdens diverse brainstormsessies ging het team aan de slag met vragen als: waarvan worden we gelukkig, wat inspireert ons, wat hebben we nodig en hoe gaan we dat realiseren? De antwoorden hierop werden door de adviseurs en architect vertaald naar een uniek ontwerp, waarin onderling contact en een informele sfeer centraal staan.

Lees het complete bericht

Nieuwe kantoor W4Y van energielabel F naar A++++

3

Als specialist in ontwerp van gebouwgebonden installaties en duurzaam vastgoed heeft W4Y haar expertise natuurlijk ingezet om het nieuwe kantoorpand, dat dateert uit 1992, te vernieuwen en verduurzamen.

De indeling, technische installatie, energievoorziening, isolatie e.d. zijn onder de loep genomen. Het resultaat is een kantoorpand dat weer geheel up-to-date is, met moderne open werkplekken, energievriendelijk en voorzien van een nieuwe E en W-installatie. Met de geplaatste zonnepanelen is het pand ook energieneutraal.

Lees het complete bericht

Een ‘keuken’ als middelpunt van de inspirerende nieuwe werkomgeving

3

Voor W4Y zijn teamwork, openheid en een eigen visie belangrijke kernwaarden. Dat geldt ook voor het creëren van de nieuwe werkplek. Tijdens diverse brainstormsessies werden de kernwaarden vertaald naar een prachtig, inspirerend en open interieur. Centraal staat een enorm open keukenblok van wel 13 meter lang.

Lees het complete bericht

Verhuizen als teambuilding

5

Het team van 20 adviseurs van W4Y ging dit weekeinde de ultieme teamuitdaging aan: verhuizen. Samen inpakken, sjouwen, schoonmaken, uitpakken, aansluiten en inrichten. Geen verhuisbedrijf inhuren, maar zelf samen de handen uit de mouwen steken. Typerend voor de teamspirit en hands-on mentaliteit van W4Y. Vanaf 1 april 2019 is W4Y volledig operationeel op de nieuwe locatie aan de Johanniterlaan 2 in Harderwijk.

"Het pand is inmiddels ook van buiten als eigen W4Y pand herkenbaar. We zijn super trots op het resultaat en kunnen weer jaren vooruit."

Lees het complete bericht

In 2020 is het vernieuwde pand BREEAM-gecertificeerd In-Use Excellent.

What can we do 4 you?

2

Met onze brede kennis en ervaring van gebouwgebonden installaties en duurzaamheid zetten we ons ook op onze nieuwe locatie graag persoonlijk voor u in. Heeft u een vraag, advies nodig of wilt u weten wat wij voor u en uw project kunnen betekenen? Bel of mail ons of neem direct contact op met een van de adviseurs. U bent van harte welkom op ons nieuwe kantoor in Harderwijk